• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Drop Your Demo
   
   

  Het nieuwste hiphop en R&B talent van Nederland hoor je in Drop Your Demo. De beste demo’s, de wackste track van de week en natuurlijk de DYD top 5! Elke vrijdag op Juize vanaf 22.00!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Ben jij de trotse bezitter van een smartphone? Dan kan je altijd en overal naar Juize luisteren! Download de app voor jouw mobiel!


   
 • Jamrock radio
   
   

  Met DJ WaxFiend en Suppakid! Elke vrijdag van 23.00u tot 01.00u


   

Drop Your Demo!

Heb jij talent? En wil jij de wereld laten horen hoe goed jij bent? Drop dan nu je demo!

Krijg jij de meeste stemmen?
Dan is jouw demo de nummer 1 demo van de week en word je uitgenodigd voor een interview en een live performance in de studio van SLAM!FM! Ook wordt jouw track minimaal een week lang gedraaid op Juize.

Drop Your Video!

Heb jij talent? En wil je aan de wereld laten zien hoe goed jij bent? Drop dan je video! Om een video te kunnen droppen, moet je wel eerst Juize-member worden. Nog geen account? Meld je dan eerst aan via de rode balk boven in je scherm. Als je eenmaal member bent en hebt ingelogd, kun je heel eenvoudig jouw video-bestand uploaden via het invulformulier op deze pagina. Jouw video verschijnt dan automatisch op de website, zodat iedereen jou kan zien! Het invulformulier verschijnt alleen als je bent ingelogd.

Dus...DROP YOUR VIDEO!

Recent gedropt

Drop Your Beat!

Ben jij de nieuwe Georgio Tuinfort of de nieuwe Timbaland? Drop dan je beat! Om een beat te kunnen droppen, moet je wel eerst Juize-member worden. Nog geen account? Meld je dan eerst aan via de rode balk boven in je scherm. Als je eenmaal member bent en hebt ingelogd, kun je heel eenvoudig jouw bestand uploaden via het invulformulier op deze pagina. Jouw beat verschijnt dan automatisch op de website, zodat iedereen 'm kan horen en er op kan stemmen.

Dus...DROP YOUR BEAT!

Drop Your Mixtape!

Op 538Juize.nl kon je al demo’s, remixen en video’s droppen, maar nu krijg je ook de kans op je eigen mixtape te droppen! Heb jij een mixtape gemaakt en wil je die graag laten horen aan de bezoekers van 538Juize.nl? Twijfel dan niet en Drop Your Mixtape!Drop Your REMIX!

Vind jij dat die track nog beter kan? Drop dan je remix of blend! Om een remix te kunnen droppen, moet je wel eerst Juize-member worden. Nog geen account? Meld je dan eerst aan via de rode balk boven in je scherm. Als je eenmaal member bent en hebt ingelogd, kun je heel eenvoudig jouw bestand uploaden via het invulformulier op deze pagina. Jouw remix of blend verschijnt dan automatisch op de website, zodat iedereen het kan horen! Het invulformulier verschijnt alleen als je bent ingelogd.

Dus...DROP YOUR REMIX!

Drop Your Demo / Bridgin' The Gap

Hoe zou jij het vinden om op hetzelfde podium te staan als de Wu-Tang Clan, Jiggy Djé, Hef, Turk, Pete Philly, Sean Price, Slum Village en Dead Prez? Maak jij tracks en lijkt het je wat om op te treden tijdens Bridgin’ The Gap, hét hiphopfestival van Nederland, let dan op!

Meedoen is simpel: Maak een track over Bridgin’ The Gap. Wat is jouw gevoel bij het festival en wat denk je over Bridgin’ The Gap? Ga met jouw gedachtes aan de slag en drop je track!
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden