• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Wil jij altijd en overal naar Juize luisteren? Dat kan! Download de app!


   
 • Next Generation Radio
   
   

  Elke vrijdag tussen 23.00 & 01.00 hoor je de beste en nieuwste dancehall & reggae met D-Train, Jenny Fyah, Phantom, Nevil & Pepe!


   

Eminem keert terug naar oude stijl?

Op Recovery had Em’ nog z’n wat schreeuwerige stijl, die niet bij veel mensen hier goed is bevallen heb ik ’t idee. Het leek soms of hij probeerde zo snel mogelijk te rappen. De laatste tijd is Eminem toch teruggekeerd naar de wat rustigere flow, bevalt mij wel. Wat vinden jullie?
(Em’s verse op Our House:)

(Em’s verse op Here Comes The Weekend:)

Ook in de nieuwe film/documentaire ’The Art Of Rap’ had Em’ een freestyle, die toch doet denken aan z’n ’oude’ stijl:
(freestyle + interview:)

Wat vinden jullie er van?

Terug naar het forum

Geplaatst door: WillemPosthumus op 15-09-2012 - 12:17

REACTIES

 • Geplaatst door: RapMusic op 15-09-2012 - 12:21

  dat was mij idd ook opgevallen vooral op our house.
  ik hoop dat we een beetje variatie krijgen.

 • Geplaatst door: ditmar154 op 15-09-2012 - 13:31

  Ik wil wel even toevoegen dat em ieder album met een andere flow komt.
  Zelf ga ik er dan ook vanuit dat zijn nieuwe album geen recovery 2 word, laten we hopen dat hij inderdaad een beetje terug gaat naar zijn roots.

 • Geplaatst door: WillemPosthumus op 15-09-2012 - 15:26

  Op een of andere manier willen de filmpjes niet invoegen. Maar ik hoop ook indd dat Em’ met deze flow gewoon een hard album maakt, zonder featurings van Lil wayne en z’n vriendjes. Gewoon Dre op de beats, Nas, Slaughterhouse (vrij grote kans dat zij ook op ‘t album komen) en iemand zoals Andre 3000, DMX op het album. @ditmar154 precies, flows van relapse en recovery verschillen ook heel veel van elkaar, terwijl er maar één jaar tussen de twee albums zat.

 • Geplaatst door: EminemFan1995 op 15-09-2012 - 15:34

  Ik ben blij met deze ontwikkelingen bij Eminem dat hij langzamerhand weer terug gaat naar zijn oude stijl. Vandaar dat ik ook grote verwachtingen heb en zeker met, Dr Dre, DJ Premier & No I.D beats. Misschien dat Alchemist zich ook in moet mengen.

  Eminem klinkt inderdaad in zijn albums anders, na Encore vond ik het nergens meer op slaan.

  Ik denk dat de volgende album een topper gaat worden als hij buiten zijn oude stijl en top producers ook top features regelt.

 • Geplaatst door: Starfury op 15-09-2012 - 20:51

  Ik vond Relapse heel vet. Het accentje ergerde ik me totaal niet aan, de beats waren dope, en de rode draad die erdoorheen liep was ook echt geniaal bedacht! Recovery was wat minder. Niet echt heel slecht ofzo, maar gewoon anders. The Slim Shady LP is nog steeds mijn favoriet, en ik hoop echt dat hij dat gaat evenaren met z’n nieuwe plaat. Geen rihanna pop muziek dingen, of lil wayne nep hiphop zooi, gewoon puur: slaughterhouse, dr. Dre, xzibit, joe budden ect.

 • Geplaatst door: Mark* op 16-09-2012 - 03:26

  Het nummer van Eminem: We as Americans, een bonus track van Encore..van dié flow hou ik als hij rapt..gewoon chill maar tóch hard. Ik hoop dat zijn nieuwe album alleen maar dát soort nummers heeft. En dan met de producers die EminemFan1995 zo juist noemde..

 • Geplaatst door: EminemFan1995 op 16-09-2012 - 12:55

  Laten we hopen, want al deze producers die ik heb genoemd hebben bevestigd met Eminem te gaan zitten in de studio op Alchemist na heb ik nog geen bevestiging gehoord of gelezen.

JOUW REACTIE

Log in om een reactie te plaatsen.
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden