• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Wil jij altijd en overal naar Juize luisteren? Dat kan! Download de app!


   
 • Next Generation Radio
   
   

  Elke vrijdag tussen 23.00 & 01.00 hoor je de beste en nieuwste dancehall & reggae met D-Train, Jenny Fyah, Phantom, Nevil & Pepe!


   

Real Hip Hop over here, jullie gaan deze duo zo dope vinden

Het mooiste van alles is dat zij uit Nederland komen.

Propo’88 & BlabberMouf – FlabberGasted OFFICIAL MUSIC VIDEO (Da Shogunz 2012)

Terug naar het forum

Geplaatst door: EminemFan1995 op 18-09-2012 - 9:15

REACTIES

 • Geplaatst door: EminemFan1995 op 18-09-2012 - 21:19

  Jeff,

  Je moet deze gasten echt regelen voor je show, je kan veel zeggen over MC’s vandaag, maar dit is toch wel master werk.

 • Geplaatst door: WillemPosthumus op 19-09-2012 - 19:50

  Dit is echt heeeeerlijk. Hier ben je tegenwoordig toch aan toe? Dit hoor je echt bijna nérgens meer. Had nog nooit van deze kerel gehoord, maar waarom is deze man niet wereldberoemd? Dit soort muziek moet inderdaad op Juize komen.

 • Geplaatst door: WillemPosthumus op 19-09-2012 - 19:58

  Is deze gast net begonnen? Anders hadden we allang van ‘m moeten horen vind ik, dit kan niemand over het hoofd zien.

 • Geplaatst door: EminemFan1995 op 19-09-2012 - 20:27

  Ik weet het niet man, stuur ze wel even een PM om een aantal dingen uit te vinden.

  Voor zover ik weet hebben zij een onafhankelijke platen maatschappij geloof ik. Producties van Propo 88′ de gozer naast Blabbermouf de MC die rapt.

  Even vragen hoe lang zij bezig zijn want inderdaad dit kun je niet over de hoofd zien vandaar ook die verzoek naar Jeff. Ik begrijp dat hij veel rappers weigert omdat hij dagelijks berichten ontvangt, maar hier kun je niet veel op zeggen.

  Niet te vergeten dat promotie heel belangrijk is. We moeten deze gasten promoten want zij zijn echt een aanwinst voor de genre. Dit zal ook mijn missie zijn de komende tijden.

 • Geplaatst door: EminemFan1995 op 19-09-2012 - 20:42

  update:

  Net even een gesprek gehad met Blabbermouf, hij was 10 jaar geleden begonnen met rappen, de aankomend album met Propo 88\’ & Blabbermouf is hun eerste album die zij samen maken. Flabbergasted de eerste single. De hebben andere nummers gemaakt zoals \’\'Fast Forward\’\’ & boogiewiththeruffdeck. hier nog meer tracks allemaal uit 2011/2012:

  http://itunes.apple.com/nl/album/fast-forward-remix-single/id478092087

 • Geplaatst door: WillemPosthumus op 19-09-2012 - 21:38

  Zo, die andere tracks klinken ook dope! Dus ze komen met een album? Met zulke tracks kun je zo internationaal. Maar tegenwoordig breken echte rappers eigenlijk niet door. Ze komen niet door die commerciële troep heen.
  Check ook die reacties op Flabbergasted:

  Respect from Greece
  Respect from Hungary
  Duitsland, Polen, Oostenrijk, Engelse gebruikers, allemaal vet positief over de track. gewoon goed dat die jongen Engels rapt. Kan je toch bij een breder (dan alleen Nederland) publiek groter worden. Nu hopen dat ie gewoon ook bekend/promoot word in Nederland!

 • Geplaatst door: keizerkoningadmiraal op 19-09-2012 - 22:31

  What The Hell?! Waarom wel Gers Pardoel en niet deze lui die beroemd zijn? Dit klinkt echt heel goed, kwalitief goede hiphop. Hou me op de hoogte over deze mensen ;) Zal d’r zelf ook wat meer over zoeken…

 • Geplaatst door: L.A. op 19-09-2012 - 22:52

  die eerste gast, klinkt als Eazy-E qua stem. heeerlijk.

  @KKA: Gers is pop en mainstream, oftewel; hij spreekt veel meer mensen aan dan dit. Echte hiphop is een soort kleine subcultuur geworden die veel mensen niet meer aanspreekt

 • Geplaatst door: ditmar154 op 20-09-2012 - 11:23

  Eminemfan ty for the heads up over deze gasten, hun stijl is echt dope!
  Je moet ook laten weten wanneer hun album uitkomt zodat we meer van deze gozers kunnen horen.
  @LA
  Vind ik niet, het heeft meer met promotie te maken. Als bijv. Immortal Technique vanaf morgen dood word gepromoot door allemaal zenders dan gaan er ook veel mensen ineens naar hem luisteren, dat zie je ook bij Gers Pardoel(wat echt een matige rapper is hijs ind. meer pop).

 • Geplaatst door: Mark* op 20-09-2012 - 13:25

  Dit is dope, zo hoort het…punt uit
  Gisteravond, na het zien van Something from nothing: The Art of Rap..klinkt dit echt extra goed in m’n oren.

  Hopelijk breken die gasten door en gaan ze het maken, ze verdienen het!

 • Geplaatst door: L.A. op 20-09-2012 - 19:55

  @Ditmar, ik denk van wel. Veel mensen willen gewoon die simpele kinderlijke muziek horen om er niet bij na te hoeven denken als ze het luisteren. Immortal Technique heeft bijv. veel diepere teksten, en rapt over dingen die niet iedereen boeiend vind. De mainstream hoort veel liever een track als bijv.: Ik neem je mee, omdat veel mensen zich daar veel gemakkelijker in kunnen verplaatsen. (Plus het is voor alle leeftijden dus veel makkelijker geaccepteerd door de samenleving) Ik denk dat promotie wel invloed heeft, maar het nog steeds de mensen zijn die het luisteren die een track maken of breken

 • Geplaatst door: ditmar154 op 20-09-2012 - 20:01

  @LA
  Oke Immortal Technique is ook een slecht voorbeeld inderdaad, maar neem nou 50 Cent hij rapte op GRODT alleen maar over gangster shit. Nou ik geloof niet dat half nederland zich daarin kan verplaatsten.
  Natuurlijk klopt het wat jij zegt en dat met een track als ik neem je mee, iedereen zich daar in kan verplaatsen en mee zingen.
  Maar opzich ook al maak je rauwe gangster muziek dan kun je nog veel verkopen en een commercieel succes worden door middel van goede promoting

 • Geplaatst door: L.A. op 20-09-2012 - 23:26

  @Ditmar
  Nou ik denk dat in de tijd van GRODT een groot deel van de donkere Amerikaanse bevolking in achterstandswijken zich heel goed in dat beeld kon verplaatsen dat 50 verwoordde, en hier in Nederland is dat album ook geen doorslaand succes geweest. Iedereen luisterde hier toen Ali-B en Marco Borsato van het mainstream publiek. Ik denk ook omdat Amerika een veel groter land is met een veel groter rijk/arm verschil er daar een grotere doelgroep is voor rauwe gangsta muziek. Nederland is wat dat betreft gwn een welvarend land, waar dat soort muziek altijd een beetje raar over zal komen, omdat niemand zich letterlijk met die situaties kan identificeren.

 • Geplaatst door: L.A. op 20-09-2012 - 23:28

  mijn conclusie: In Nederland gangstamuziek verkopen lukt niet. In Amerika wel indien het goed gepromoot wordt. (kijk bijv. maar naar al die Dirty South artiesten die nu doorbreken op die trapbeats)

 • Geplaatst door: Lucino op 21-09-2012 - 03:13

  NOW THATS SOME REAL HIPHOP!

 • Geplaatst door: EminemFan1995 op 21-09-2012 - 12:38

  Even reageren op de discussie hier boven,

  Marketing is onder anderen de reden dat de Boom Bap Hip Hop het slecht doet en al helemaal in NL. Wat men moet begrijpen is dat wat betreft Hip Hop Nederland nog echt een boeren land is vergeleken met Duitsland of Frankrijk bijvoorbeeld.

  Het is eigenlijk zo simpel als een driekhoek:

  Overheid -> invloed op media/commercieenz -> grote invloed op mensen.

  Hun bepalen wat ”in” is. Het heeft op zich niets veel te maken met de mensen zelf, ook onder anderen. In 2009 wist ik pas wie Big Pun, Big L etc was. You can’t blame me want ik ben opgegroeid in een tijd perk waar de media daar geen aandacht aan af. Doordat ik geïnteresseerd was als van jongs af aan met Hip Hop kan ik jullie nu daar alles over vertellen.

  Over Da Shogunz, ze moeten hun album nog droppen en sowieso beginnen zij bij het begin punt zoals (eigen websites etc) qua bekendheid zitten zij eigenlijk waar zij horen te zitten denken is zo. Zij verdienen sowieso meer naambekendheid, maar daar zullen we snel achter komen na hun album release.

  Ik denk sowieso als de echte hip hop supporters hun bijdrage leveren dat we al heel ver kunnen komen.

 • Geplaatst door: ditmar154 op 21-09-2012 - 14:17

  @LA
  Ik snap jou punt. Maar kijk echte hiphop fans waar ik denk dat jij ook wel toe behoort die weten inmiddels wel dat ze verder moet kijken dan MTV om te zien wat harde hiphop is.
  Buiten de groep hardcore hiphop fans zijn er ook mensen die wel hiphop luisteren maar dit alleen doen als dat soort muziek op MTV constant word gespeeld en als het in de top 40 staat enzo. In mijn optiek zijn dit bijv. de mensen die nu alles pompen wat uitkomt van lil wayne, ze beluisteren het niet omdat ze hiphop zo vet vinden, of omdat ze lil wayne zo’n geweldige lyracist vinden of hem een harde flow hebben vinden. Nee dat maakt hun allemaal niet uit, het gaat erom dat hij dood word gepromoot doordat al zijn clips 100 keer per dag langs komen op MTV en op iedere radio zender is zijn muziek te horen. Puur omdat hij dus zo word gepromoot luisteren veel mensen naar zijn muziek, ik geloof ook namelijk niet dat veel mensen zich kunnen verplaatsten in het rondgooien van geld, rijden in 100 verschillende ferarri’s en het neuken van 30 verschillende groupies per dag.
  Daarom geloof ik zelf ook echt dat zelfs gangster muziek nog 1 mil keer kan verkopen wanneer de muziek van die artiest maar dood word gepromoot maakt het niet zo veel uit wat je zegt of hoe je flowt, het gaat erom waar je staat in de top 40.

JOUW REACTIE

Log in om een reactie te plaatsen.
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden