• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Wil jij altijd en overal naar Juize luisteren? Dat kan! Download de app!


   

Juize

juize

Radio 538 startte in 1999 met het programma Juize. Onder leiding van Niels Hoogland stond dit programma iedere zondagavond tussen 20:00 en 00:00 uur garant voor de nieuwste tracks, de lekkerste classics, de beste mixes en het laatste nieuws uit de scene. In 2004 groeide Juize uit tot een eigen radiostation, Juize.FM, waar 24 uur per dag, 7 dagen per week de beste hiphop en R&B te beluisteren was via kabel, internet, satelliet en UMTS. Juize.FM stopte in december 2008 als kabelzender en stopte daardoor ook met het uitzenden van gepresenteerde programma’s als Drop Your Demo en Binnenlandse Zaken. Juize bleef wel bestaan als webradiostation met non-stop muziek. Vanwege het enorme succes van de zender, zijn er sinds februari 2010 wekelijks weer gepresenteerde programma’s te beluisteren. Sinds september 2012 is het programma Juize iedere zondag tussen 20:00 en 00:00 te horen op SLAM!FM. De show wordt gepresenteerd door DJ JEFF.

Luisteren naar Juize

juize

Juize is op verschillende manieren te beluisteren. Hier lees je hoe!

Check de info »

Juize programma's

juize

Juize is hét hiphop en R&B station van Nederland! Op Juize hoor je 24 uur per dag, zeven dagen in de week non stop de hotste hiphop en R&B from A to Z. Dat is niet alles; op vrijdag en zaterdag zijn er namelijk gepresenteerde shows te horen. En natuurlijk hoor je op zondagavond van 20:00 tot 00:00 Juize op SLAM!FM! Check hieronder de volledige programmering van Juize!

Check de programma's van Juize »

Acties op Juize

juize

Hieronder vind je alle acties en prijsvragen die momenteel actief zijn op de radio en/of op onze website. Op alle prijsvragen van Juize zijn de algemene spelvoorwaarden van toepassing.

Check de acties! »

Ya Heard!?

juize

Juize gemist? Hier vind je de leukste Juize fragmenten van de afgelopen tijd.

Check de fragmenten »

Juize Straattour

juize

Drie uur lang feesten op de beste Hiphop & R&B met de vetste DJ’s!

De Juize Straattour trekt vanaf nu door Nederland om bij jou in de buurt een vette party te geven!

Check de info »

Track aanvragen

juize

Bij het maken van de playlist op Juize telt jouw mening sterk mee! Vraag dus nu jouw favoriete track aan en wie weet voegen wij hem toe aan onze playlist!

Vraag een track aan »
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden