• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Wil jij altijd en overal naar Juize luisteren? Dat kan! Download de app!


   

Luisteren naar Juize

Juize is op verschillende manieren te beluisteren. Natuurlijk hoor je Juize iedere zondagavond vanaf 20.00 uur vier lang op SLAM!FM, maar je kan ook online luisteren via juize.nl en zelfs via Apple iTunes! Daarnaast is het ook mogelijk om Juize via de digitale kabel te ontvangen. Ben je geabonneerd op een van de Canal Digitaal Satelliet-pakketten en in het bezit van een officiele Canal Digitaal Satelliet-ontvanger, dan kan je Juize vinden op voorkeuzenummer 265 in de programmalijst. Heb jij een iPod Touch of een iPhone, of andere smartphone? Dan kan je Juize overal ontvangen. Download gewoon even de Juize applicatie en je hoort 24 uur per dag, zeven dagen per week de hotste hiphop en R&B!Online luisteren naar Juize

juize

Heb je een computer met internetverbinding?

Via onderstaande links luister je direct naar Juize.
» Luister Juize
» Luister Juize via Apple iTunes of Winamp (mp3)

Als je via iTunes naar Juize wil luisteren klik dan in iTunes op radio, je vind ons in de sectie Hip Hop / Rap

Luister Juize via de SLAM!FM app

slamfmlogo

Altijd en overal naar Juize luisteren? Dat kan! Download de vernieuwde SLAM!FM app voor op je smartphone, want daarmee luister 24/7 naar Juize. Zoek in de appstore op ‘SLAM!FM’ of download de app HIER!
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden