• Naar Jason DeRulo in Antwerpen!
   
   

  Stuur een tweet met #MetJuizeNaarJason en maak kans op kaarten voor Jason DeRulo in Antwerpen!


   
 • Win een Sennheiser URBANITE headphone
   
   

  Luister zondag naar Juize op SLAM!FM en maak kans op een gloednieuwe headphone!


   
 • Check Akwasi’s nieuwe album als allereerste
   
   

  Zondag 5 oktober komt Akwasi live spelen in Juize op SLAM!FM en jij kan erbij zijn voor de exclusieve preview van z’n nieuwe plaat Daar Ergens!


   
 • Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Drop Your Demo
   
   

  Het nieuwste hiphop en R&B talent van Nederland hoor je in Drop Your Demo. De beste demo’s, de wackste track van de week en natuurlijk de DYD top 5! Elke vrijdag op Juize vanaf 22.00!


   

Luisteren naar Juize

Juize is op verschillende manieren te beluisteren. Natuurlijk hoor je Juize iedere zondagavond vanaf 20.00 uur vier lang op SLAM!FM, maar je kan ook online luisteren via juize.nl en zelfs via Apple iTunes! Daarnaast is het ook mogelijk om Juize via de digitale kabel te ontvangen. Ben je geabonneerd op een van de Canal Digitaal Satelliet-pakketten en in het bezit van een officiele Canal Digitaal Satelliet-ontvanger, dan kan je Juize vinden op voorkeuzenummer 265 in de programmalijst. Heb jij een iPod Touch of een iPhone, of andere smartphone? Dan kan je Juize overal ontvangen. Download gewoon even de Juize applicatie en je hoort 24 uur per dag, zeven dagen per week de hotste hiphop en R&B!Online luisteren naar Juize

juize

Heb je een computer met internetverbinding?

Via onderstaande links luister je direct naar Juize.
» Luister Juize
» Luister Juize via Apple iTunes of Winamp (mp3)

Als je via iTunes naar Juize wil luisteren klik dan in iTunes op radio, je vind ons in de sectie Hip Hop / Rap

DAB+

Nice! Juize is vanaf september 2013 weer overal in Nederland en in betere kwaliteit te ontvangen! Je kunt ons vanaf dan namelijk ook ontvangen via DAB+, de digitale variant van AM en FM.

Jij vraagt je af, what the fuck is DAB+? Check de FAQ HIER!

Luister Juize via de SLAM!FM app

slamfmlogo

Altijd en overal naar Juize luisteren? Dat kan! Download de vernieuwde SLAM!FM app voor op je smartphone, want daarmee luister 24/7 naar Juize. Zoek in de appstore op ‘SLAM!FM’ of download de app HIER!
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden