• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Drop Your Demo
   
   

  Het nieuwste hiphop en R&B talent van Nederland hoor je in Drop Your Demo. De beste demo’s, de wackste track van de week en natuurlijk de DYD top 5! Elke vrijdag op Juize vanaf 22.00!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Ben jij de trotse bezitter van een smartphone? Dan kan je altijd en overal naar Juize luisteren! Download de app voor jouw mobiel!


   
 • Jamrock radio
   
   

  Met DJ WaxFiend en Suppakid! Elke vrijdag van 23.00u tot 01.00u


   

Juize programma’s

Juize is hét hiphop en R&B station van Nederland! Op Juize hoor je 24 uur per dag, zeven dagen in de week non stop de hotste hiphop en R&B from A to Z. Dat is niet alles; op vrijdag en zaterdag zijn er namelijk gepresenteerde shows te horen. En natuurlijk hoor je op zondagavond van 20:00 tot 00:00 Juize op SLAM!FM! Check hieronder het volledige programma van Juize!Royal Classics

R

Elke vrijdag van 23.00u tot 00.00u!
Iedere vrijdagavond tussen 23.00 en 00.00 uur hoor je Royal Classics op Juize! In Royal Classics hoor je een uur lang de vetste hiphop en R&B classics uitgezocht door Roy Gijsbertsen. Heb jij een classic die je graag wil horen? Tweet ‘m naar @RoyGijsbertsen!

JUIZE OP SLAM!FM

Jeff3

Elke zondag van 20.00u tot 00.00u
De nieuwste tracks, de lekkerste classics, de beste mixes en up to date info uit de scene. Juize op SLAM!FM met DJ Jeff hoor je elke zondag vanaf 20.00 uur op SLAM!FM.

Uitzending gemist? Luister hem hier terug!

Lees verder »

Week-End met Demi

lippen

Elke vrijdag van 18.00u tot 20.00u
Je weekend begint elke vrijdag om 18.00u op Juize met de nieuwe show van Demi. In Week-End blikt Demi terug op het opvallendste nieuws van de afgelopen week en ze weet waar elk weekend de dikste feesten zijn! Natuurlijk hoor je ook de beste hiphop en R&B tracks. Tracks aanvragen kan ook, stuur een tweet naar: @DemiSaulic.

HOUSE OF HIPHOP

HOHHlogo

Elke vrijdag van 21.00u tot 23.00u
Mr Ghostman en Sluwe Voszz zijn je hosts tijdens House of Hip Hop en vertellen je what’s goin’ on in the world of Hip Hop. En natuurlijk hoor je in House Of Hip Hop de beste underground bangers en interviews met nationale en internationale artiesten. Check het dus elke vrijdagavond vanaf 21.00 uur, House Of Hip Hop op Juize.

Uitzending gemist? Luister hem hier terug!

Lees verder »

Drop Your Demo

dyd

Elke vrijdag van 22.00u tot 23.00u
Het nieuwste hiphop en R&B talent van Nederland hoor je elke vrijdag in Drop Your Demo. De beste demo’s, de wackste track van de week en natuurlijk de Drop Your Demo top 5! Check ’t vrijdags vanaf 22.00 uur op Juize!

Uitzending gemist? Luister hem hier terug!

Jamrock Radio

3679362_661_1283344395236-538JUIZE_JAMROCK_THUMB

Elke vrijdag van 00.00u tot 02.00u
Ze noemen het ‘The Next Generation sound’ en hebben maar één doel: Dance till you drop. En dat is precies wat jij gaat doen! Vanaf 3 september hoor je DJ WaxFiend samen met Suppakid en Maikel X elke vrijdag in Jamrock Radio. Van 23.00 tot 01.00 brengen deze gasten je de nieuwste Dancehall en Reggae en gaan helemaal los op Juize. Zo hoor je de Classic of the Week, Newsflash en heel veel Sneak Peaks. Luisteren dus, Jamrock Radio elke vrijdag op Juize. Don’t miss it!

Uitzending gemist? Luister hem hier terug!

BINNENLANDSE ZAKEN MET JELTE

3625491_661_1277813553796-538_JUIZE_BZ_THUMB

Elke zaterdag van 20.00u tot 22.00u
Komt Kempi met een nieuw album? Blijven The Opposites bij elkaar? Zit Brace nog vast? Voor het laatste nieuws uit de Nederlandse scene check je elke zaterdagavond vanaf 20.00 uur Binnenlandse Zaken met Jelte op Juize! Met de beste trackz van Nederlandse bodem.

Uitzending gemist? Luister hem hier terug!

Brand New Jamz met Randall Spann

eightyfivers_back_white


Natuurlijk hoor je iedere zaterdagavond vanaf 22:00 uur Brand New Jamz, met de allernieuwste tracks van je favoriete artiesten, maar check ook regelmatig deze pagina voor de laatste videos, nieuwe muziek, de playlist van de uitzending en nog veel meer.

Uitzending gemist? Luister hem hier terug!

Lees verder »Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden