• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Wil jij altijd en overal naar Juize luisteren? Dat kan! Download de app!


   

Video’s van Big Sean, BME, Kanye, DJ Khaled & Sean Price

Big Sean – Marvin & Chardonnay ft. Kanye West & Roscoe Dash
Big Sean heeft een nieuwe video online gegooid. Het gaat om de langverwachte clip van Marvin & Chardonnay ft. Kanye West & Roscoe Dash. De video is geregisseerd door Hype Williams. Check de clip hieronder!

Bad Meets Evil
Eminem en Royce Da 5’9 zijn momenteel op tour in Europa. Op internet houden de Bad Meets Evil rappers een soort videodagboek bij. Hieronder check je een preview van deel 3!

Kanye West
De naam D’Banj zegt je misschien nog niet zo veel. Deze Nigeriaanse rapper staat sinds kort onder contract bij Kanye Wests label G.O.O.D. Music. Een paar dagen geleden stond D’Banj in Londen toen hij het publiek verraste met een gastoptreden van Kanye West!

DJ Khaled/Rick Ross
Drake vertelde vorige week in een interview dat hij graag een album wil maken met Rick Ross. De Canadese rapper heeft ook nog altijd een plaat met Lil Wayne op de planning staan. Misschien kan hij het combineren, want DJ Khaled ziet het wel zitten om een Drake/Rick Ross/Lil Wayne te maken!

Sean Price – Untiteld
Uit het niets heeft Sean Price weer een nieuwe video gedropt. Check de clip hieronder!

Geplaatst door: 7-09-2011 - 3:54

REACTIES
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden