• Check de Juize-mix van afgelopen zondag
   
   

  Zondag hoorde je weer een hele vette Juize x Encore mix tijdens Juize op SLAM!FM. Heb je ‘m gemist of wil ‘m gewoon nog een keer horen? Check ‘m hier!


   
 • House of Hiphop
   
   

  Elke vrijdag vanaf 20:00 uur hebben Sluwe Voszz en Mr. Ghostman rauwe hiphop, harde bangers en het laatste nieuws voor je!


   
 • Drop Your Demo
   
   

  Het nieuwste hiphop en R&B talent van Nederland hoor je in Drop Your Demo. De beste demo’s, de wackste track van de week en natuurlijk de DYD top 5! Elke vrijdag op Juize vanaf 22.00!


   
 • Juize op je mobiel
   
   

  Ben jij de trotse bezitter van een smartphone? Dan kan je altijd en overal naar Juize luisteren! Download de app voor jouw mobiel!


   
 • Jamrock radio
   
   

  Met DJ WaxFiend en Suppakid! Elke vrijdag van 23.00u tot 01.00u


   

DROP YOUR VIDEO

Heb jij talent? En wil je aan de wereld laten zien hoe goed jij bent? Drop dan je video! Om een video te kunnen droppen, moet je wel eerst Juize-member worden. Nog geen account? Meld je dan eerst aan via de rode balk boven in je scherm. Als je eenmaal member bent en hebt ingelogd, kun je heel eenvoudig jouw video-bestand uploaden via het invulformulier op deze pagina. Jouw video verschijnt dan automatisch op de website, zodat iedereen jou kan zien! Het invulformulier verschijnt alleen als je bent ingelogd.

Recent gedropt:

Drop Your Demo Studiosessies

Elke week wordt er in Juize op SLAM!FM één Drop Your Demo-artiest in de spotlights gezet. De artiest komt naar de studio en laat de luisteraars van Juize live zijn of haar demo horen! Lijkt jou dit ook wel wat? Drop dan nu je demo en wie weet ben jij binnenkort te gast bij Juize op SLAM!FM! Hieronder check je de video’s van de studiosessies van eerdere deelnemers!

Recent gedropt:

VIDEO PASSPORTS!

Vrijwel elke week zijn er artiesten te gast in de studio bij Juize op SLAM!FM. We willen natuurlijk alles, maar dan ook alles, van ze weten en daarom leggen we ze het vuur aan de schenen in Video Paspoorts!

Recent gedropt:
Adverteren op Juize | Werken bij SLAM!FM | Algemene voorwaarden